Šifra: 011
Posredovanje: Prodaja
Tip: Hiša
Zgrajeno: 1950
Adaptirano: 2006
Velikost: 437 m2
Lokacija: Šmarje pri Jelšah - Pečica
Vrsta: Hiša
Razpoložljivost: Razpoložljivo
145.000€
Brez DDV: 145.000€

Lastnosti

HIŠA, POSLOVNO-STANOVANJSKA, PEČICA - ŠMARJE PRI JELŠAH, 437 m2, ZEMLJIŠČE 834 m2, PRODAMO

Občina Šmarje pri Jelšah, v naselju Pečica prodamo gostinsko-stanovanjsko stavbo, grajeno leta 1950 (podatek GURS) sestavljeno iz stanovanjskega in gostinskega dela stavbe (do leta 2006 je obratoval bife oz. gostilna, danes ni v obratovanju). Nahaja ob glavni cesti Slovenska Bistrica – Rogaška Slatina.
Stavba meri skupaj 438,8 m2. Etažnost stavbe je pritličje in nadstropje ter neizkoriščeno podstrešje. Stanovanjski del meri 311,7 m2 ter gostinski del 126,1 m2.
V pritličju so naslednji prostori: vetrolov, predprostor, točilnica, gostinska soba, predprostor sanitarij, moški WC, ženski WC, predprostor WC moški, shramba, kuhinja, sanitarije za osebje, ter pisarna; v stanovanjskem delu stavbe: so 4 shrambe ter garaža;
V nadstropju je kuhinja, 3 kopalnice, 7 sob, 4 hodniki, dva balkona, en zastekljen balkon, dva WCja, pokrito stopnišče ter neizkoriščeno podstrešje;
Streha je bila menjana leta 2003 – salonit, okna so bila delno menjana leta 2003 PVC, stara so še lesena. Stavba ima dva ločena ogrevalna sistema. Del, kjer je gostinski lokal, se ogreva preko peči na utekočinjen naftni plin (UPN), preko katerega se v tem delu ogreva tudi sanitarna voda. Plinska peč je bila nova leta 2006. Preostali stanovanjski del stavbe, se ogreva s pečjo na ekstra lahko kurilno olje, ki je nameščena v garaži. Ogrevanje sanitarne vode v stanovanjskem delu stavbe se vrši preko el. bojlerja.
Objekt ima dovoljenje za objekt daljšega obstoja in s tem izdano uporabno dovoljenje.
Potrebna je osvežitev, obnova. Možnost bivanja mlajši in starejši generaciji, morda poslovna priložnost za ureditev prostorov za prenočišča, oddajanje sob, stanovanj..

Oznake: HIŠA, POSLOVNO-STANOVANJSKA, PEČICA - ŠMARJE PRI JELŠAH, ZEMLJIŠČE 834 m2, PRODAMO, Imodom nepremičnine

Druge nepremičnine