Šifra: 547
Posredovanje: Prodaja
Tip: Hiša
Zgrajeno: 1977
Adaptirano: 1998
Velikost: 185 m2
Lokacija: Maribor, Košaki
Vrsta: Hiša
Razpoložljivost: Razpoložljivo
195.000€
Brez DDV: 195.000€

Lastnosti

MARIBOR, KOŠAKI, SAMOSTOJNA HIŠA, 185m2, PARCELA 754m2, PRODAMO

Samostojna hiša, Podravska, Maribor, bližina centra – levi breg Drave, Košaki, mestna četrt Ivan Cankar, medetažna 185 m2, prodamo.
Maribor, Košaki, na mirni lokaciji, v urbanem naselju, v slepi ulici, prodamo redno vzdrževano, samostojno hišo, s pogledom na Pohorje ter okoliške griče. Nahaja se v izjemno mirnem okolju, oddaljenem cca 3 km do centra mesta.

Hiša je etažnosti K+P+MEDETAŽA v skupni izmeri 185 m2 (podatek iz katastra stavb) in leži na zemljišču 754 m2.

V kletni etaži v izmeri cca 90 m2 se nahajajo stopnišče, hodnik, kopalnica plus WC, kotlovnica, drvarnica, shramba, soba, kabinet, kuhinja, še en hodnik in garaža v izmeri 27,5 m2 (za dva avtomobila).

V pritličju v izmeri okrog 54 m2 so naslednji bivalni prostori: vhod – predprostor, WC, kuhinja, jedilnica, dnevna soba (okrog 26 m2), iz katere je izhod na atrij v velikosti 13 m2.

V nadstropju - medetaži v izmeri bivalnih površin 43 m2 so sledeči prostori: stopnišče, hodnik, kopalnica, spalnica – 14 m2, ter dve otroški sobi.

V hiši je centralno ogrevanje - na olje (poraba 1000 l) ter dodatna peč na drva (poraba 3m3).
Talne obloge so v pritličju in medetaži ohranjen klasičen in lamelni parket in keramika. V kletni etaži pa keramika, topli pod. Strešna kritina je bila nova leta 2006 (valovita brez azbesta), leta 2007 je bila prebarvana fasada. Okna so lesena prva.
Za hišo je vrt, zelenica, nasajeno sadno drevje, prostor za igro otrok ter druženje družine.

Priključki: elektrika, telefon, mestni vodovod, kanalizacija, KTV.
Hiša je bila zgrajena leta 1977, ima izdano gradbeno dovoljenje iz leta 1975.

Energetski razred je D – 77,94 KW.

Hiša nudi možnost bivanja eni ali dvem družinam, družinam z otroci ali starejšim osebam. V medetaži in pritličju je dovolj prostorov za bivanje družine, v kletnih (polkletnih) prostorih pa hiša nudi še možnost ureditve prostorov za opravljanje dela od doma ali mirno poslovno dejavnost. Primerna je za ljudi, ki iščejo svoj dom v naravi, na odlični, mirni, sončni lokaciji v neposredni bližini strogega centra mesta Maribor, pa vendar stran od mestnega vrveža. V oddaljenosti cca 2-4 km je vsa potrebna infrastruktura (trgovine, vrtec, osnovna šola, srednje šole, fakultete, gledališče, zdravstveni dom..).

Z izredno lokacijo v naravi nudi možnost sprehodov, kolesarjenja, teka ter drugih športnih aktivnosti, prav tako pa omogoča hiter dostop do mestnega parka, Piramide…. Do centra mesta je možno tudi peš ali s kolesom.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, prosta bremen!

Za ogled in dodatne info pokličite 041 522 748 – Marjana!

 

 

Oznake: Hiša, enostanovanjska, Maribor okolica, Košaki, prodamo, Imodom nepremičnine, nepremičnine hiša, Košaki, hiŠa, zemljišče, nepremičninska agencija, Imodom nepremičnnie

Druge nepremičnine